LOGIN

Let op: Deze vacature is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een office manager positie; maar in deze rol heb je naast ondersteuning bij office management ook diverse andere taken. Interesse? Lees dan hieronder verder. 

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarin je bijdraagt aan een baanbrekende zorginnovatie? Dan is dit een plek voor jou!

Vitestro is een startup in de medische robotica. We ontwikkelen een medische innovatie waarmee we de zorg kunnen veranderen op positieve wijze. Ons ervaren team bestaat voornamelijk uit vakmensen met medische, technische of financiële achtergrond. Het team is de afgelopen jaren gegroeid naar ~30 mensen.

We zijn nu op zoek naar een gedreven collega die ons team op verschillende, uiteenlopende vlakken kan ondersteunen om het doel te bereiken en de innovatie naar de patiënt te brengen. Dit betreft een fulltime aanstelling voor 40 uur per week (36 uur ook mogelijk).

De verdeling van je werkzaamheden is als volgt:

Je werkt in je rol afwisselend samen met onze medical officer, office manager en projectleider. 
Per taak heb je de volgende verantwoordelijkheden:

Inkoopadministratie

Coördinatie en uitvoering medisch onderzoek 

Ondersteuning officemanager

Zoals in het takenpakket vermeld, wordt er van jou verwacht dat je ook je bijdrage kunt en wil leveren aan medisch onderzoek. Je hoeft hiervoor geen achtergrond of ervaring te hebben in de zorg, maar hier wel voor openstaan; je wordt hiervoor intern opgeleid. Daarbij wordt je gevraagd een cursus in bloedafname te volgen bij een samenwerkend ziekenhuis, dit helpt je in het uitvoeren van je medische taken. 

Job requirements

Jouw profiel

Achtergrond & ervaring

Gezien de meerdere facetten in deze functie, staat deze functie open voor kandidaten met verschillende achtergronden.
Geef bij je sollicitatie graag duidelijk aan wat voor type ervaring jij meebrengt. De onderstaande ervaringen kunnen bijvoorbeeld van pas komen:

Salarisindicatie: 

Afhankelijk van ervaring €2,300-€3,300 bruto per maand exclusief vakantiegeld. 

Goed om te weten voor je solliciteert:

Vitestro is een jonge en dynamische plek: we zijn enorm gedreven en toegewijd om ons doel te halen! We verwachten ook van jou dat je er vol voor gaat en het niet erg vindt om hard te werken als dit nodig is. De werkdruk kan regelmatig hoog zijn en er wordt van je verwacht dat je hier ook in mee kunt komen. Als dit niet is wat je zoekt, raden we je dan ook af te solliciteren. 

Omdat je ook in ziekenhuislocaties in de regio werkt tijdens onderzoek, is het hebben van een auto een pre. We vragen je tot slot om je te laten vaccineren voor hepatitis B (mocht je deze vaccinatie nog niet hebben gehad) om je taken in medisch onderzoek veilig te kunnen uitvoeren.

Voor vragen, neem contact op met Luuk Giesen: luuk.giesen@vitestro.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

crossmenu